Raadsbijdrage 23 april Vragenuurtje "sexcampers carpoolplaats Rotterdamseweg"

Sexcampersvrijdag 27 april 2007 07:49

In de afgelopen anderhalf jaar heeft de fractie van de ChristenUnie een aantal keren aandacht gevraagd voor de situatie rond de sexcampers op de carpoolplaats Rotterdamseweg.
Zoals bekend vinden wij de huidige situatie ongewenst. Naar aanleiding van een artikel in het Algemeen Dagblad van 12 april heb ik een aantal vragen.

1. Klopt het dat de gemeente binnen een week of twee de beide campers in beslag gaat nemen omdat  een opgelegde dwangsom niet is betaald door de eigenaar?
2. De campers zijn kennelijk door de heer de Groot verkocht aan een nieuwe eigenaar. Klopt dat en heeft dat consequenties voor de gewenste invordering van de dwangsom en - bij het niet betalen ervan- inbeslagname?
3. Kunnen we er van uit gaan dat over een week of twee de beroepsmatige activiteiten op genoemde plek afgelopen zullen zijn?
4. Welke juridische en/of praktische maatregelen treft het college verder om het ook voor de toekomst onmogelijk te maken dat de carpoolplaats tot een ongewenst bedrijfsterrein verwordt?

Namens de fractie van de ChristenUnie,

Marten Japenga



Wethouder Zwier gaf aan dat er veel juridische haken en ogen aan zitten en dat hij de vragen vanuit de juridische afdeling van de gemeente schriftelijk laat beantwoorden.

Wij blijven de zaak volgen.

« Terug

Reacties op 'Raadsbijdrage 23 april Vragenuurtje "sexcampers carpoolplaats Rotterdamseweg"'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.