Bianca Tamerius

Mijn naam is Bianca Tamerius, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Heel mijn leven woon ik al in Ridderkerk, ik heb ook een uitgesproken zwak voor ons mooie Ridderkerk.

Graag wil ik vanuit mijn geloof mij inzetten voor Ridderkerk en haar inwoners en de ChristenUnie is dan echt mijn partij. Mensen verdienen het om een kans te krijgen om mee te doen in onze samenleving. Dat is ook waar ik mij hard voor maak in mijn werk.

Ik werk bij een sociale dienst  en daar geef ik trainingen in werknemersvaardigheden en begeleid ik mensen terug naar de arbeidsmarkt. dat is geen gemakkelijke opgave in deze tijd, maar wel één die enorm veel voldoening geeft. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen, iedereen verdient een kans, want ieder mens telt! Dat is ook mijn motief om politiek actief te zijn.