Robert Kooijman opnieuw lijsttrekker ChristenUnie Ridderkerk

CU logo rond
Door ChristenUnie Ridderkerk op 13 november 2021 om 19:48

Robert Kooijman opnieuw lijsttrekker ChristenUnie Ridderkerk

Dinsdagavond 9 november werd Robert Kooijman tijdens de algemene ledenvergadering door de aanwezige leden opnieuw unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Bestuursvoorzitter Leo van der Welle presenteerde een mooie lijst met 25 kandidaten en zei blij te zijn dat Robert ook de komende periode de kar weer wil trekken. De nummer 1 op de lijst wordt onder andere gevolgd door het huidige raadslid Erna de Wolff, Tjalke Alkema en nieuwkomers Ard Haan en Barbara van der Breggen.

Lijstduwer is de huidige wethouder Marten Japenga en verder bevat de lijst zowel nieuwe alsook ervaren kandidaten en is het een mooie mix van vrouwen en mannen, aldus de voorzitter. Bekijk hier de complete kandidatenlijst.